Фото акцент

Оценка на читателите: / 7
СлабоОтлично 
Ефектни снимки при минусови температури

За пореден път се убеждаваме, че за фотографите няма граници. Креативните "художници със светлина" постоянно търсят нови места и екстремни ситуации, за да покажат своето виждане за красота.
Оценка на читателите: / 2
СлабоОтлично 
Снимки направени с дрон

Фотографията вече не е това, което беше. Техниката, с която снимаме се развива стремглаво и вече можем да направим фотографии, за които преди години е било немислимо дори да си мечтаем. Днес почти всеки телефон е оборудван с камера и когато на хората взе да им омръзва да си правят селфита, обърнаха поглед към небето.
Оценка на читателите: / 17
СлабоОтлично 
Професионални снимки за онлайн магазин

Когато става въпрос  за онлайн магазин, то непременно трябва да се доверите на професионалисти във фоторафията. Ще Ви разкажем набързо защо, и как това би повишило вашите продажби.

На първо място – нека погледнем един онлайн магазин, в който се снима професионално. Става въпрос за онлайн магазин за ключодържатели – магазинът го взимаме за пример, тъй като ни прави впечатление, че ползва професионална техника...
Оценка на читателите: / 6
СлабоОтлично 
doob 3d selfie

Толкова популярно днес е да си направиш селфи с телефона или фотоапарата и то на всевъзможни места. На улицата, у дома, във въздуха или качен на някоя висока сграда. Сам, с кучето или с група приятели? Всичко зависи от настроението, фантазията и идеите ви. Но няма ли да е още по-интересно и забавно човек да си направи 3D селфи?

Да, да и това вече е измислено. Вече можеш да направиш триизмерно изображение на самия себе си. Звучи ли ви добре?