Оценка на читателите: / 2
СлабоОтлично 
Слънце от Санторини 5.0 out of 5 based on 2 votes.

santorini91Под това име може да видите последната изложба на Иван Масларов - или по известен във фотографските среди като Джъмбо. Неотдавна едно мечтано пътуване го отвежда на това , лично за мен, неземно място - остров Санторини.

„Слънце от Санторини” е покана да се върнем отново по стъпките на едно пътуване в магичния свят на острова.

 

В пътуването всеки открива себе си, затова и 30-те фотографии, отпечатани на канаваца, носят усещането, което дава четката на художника –  за картина,  в която всеки разчита своя собствен смисъл. За някои това ще бъде морето и слънцето, други ще се вдъхновят от хармонията на формите и цветовете.  Но ще има и такива, които ще открият, че формата е само път, който ни води и магията на Санторини съществува, защото отвъд материалния свят се крие безкрайната светлина на духа. А тя е навсякъде.” - казват организаторите от Фотосинтезис където до 7 септември се помещава изложбата. 

Ето какво споделя и самия автор: „ На всеки метър от разходката откриваш нещо изключително. Почти на всяка крачка се спираш за да запечаташ нещо на лентата и с всяка следваща откриваш още и още от загадъчния свят на Атлантида”

За онези, които все още не са я посетили мога само да кажа „Не я пропускайте.”

santorini

santorini1

santorini2

santorini3

santorini4

santorini6

santorini8

santorini5

santorini9

santorini7