Оценка на читателите: / 17
СлабоОтлично 
Професионални снимки – гаранция за успешен бизнес 5.0 out of 5 based on 17 votes.

Професионални снимки за онлайн магазин

Когато става въпрос  за онлайн магазин, то непременно трябва да се доверите на професионалисти във фоторафията. Ще Ви разкажем набързо защо, и как това би повишило вашите продажби.

На първо място – нека погледнем един онлайн магазин, в който се снима професионално. Става въпрос за онлайн магазин за ключодържатели – магазинът го взимаме за пример, тъй като ни прави впечатление, че ползва професионална техника...
Дали снимките им се получават или не – можете да определите Вие, но едно е факт, собствениците казват, че откакто се доверяват на професионалисти – продажбите им растат ежедневно...
Истина е,  че снимката е основния мост между продавач и клиент. Това, което се вижда на снимката, това ще се запечата в съзнанието на потенциалния купувач. Респективно на казаното до момента, дали ще спестите 2 лева на продукт, като снимате с обикновен апарат или ще изберете професионалното – то е ясно, трябва да се доверите на втория тип фотография.

Ето и още един пример. Можете да увеличите стойността на продуктите  с по 2 пункта, които да отделите за професионални снимки. Проучвания показват, че тези 2 пункта се избиват в пъти.

С други думи – лоша снимка – слаби продажби, качествени кадри – растеж на бизнеса, респективно на финансовото състояние. Простичко е,  но типично по български не обичаме да инвестираме,  а само да печелим,  което е голяма грешка. Колкото по-бързо бъде осъзната тази грешка, толкова по-бързо ще започнем да трупаме състояние.

Отделете бюджет и нека не ви се свиди за качествени снимки на продуктите! Успех на читателите на Фото-Ман, които се занимават с онлайн магазини!