Оценка на читателите: / 1
СлабоОтлично 
Новият AF-S NIKKOR 50мм 5.0 out of 5 based on 1 votes.

NEW50MMНа 27 Април от Никон официално обявиха излизането на новия обектив. Лек и компактен 50мм и с голяма максимална бленда f/1.8, идеална при снимане на слабо осветление или когато е необходима малка дълбочина на полето.

При портретни снимки можете да накарате обекта да изпъкне, а отзад да има плавно боке, или да снимате при наличната светлина и изображенията все пак да са изумително ясни. Бързата бленда осигурява също ясно изображение във визьора, което ви улеснява при композирането на снимки

Изцяло новата оптична конструкция съдържа асферичен елемент за високо качество на снимките и ексклузивния безшумен вълнов мотор (SWM) на Nikon, който осигурява изключително тиха работа. С изключителната стойност, която предоставя за цената си, това е един великолепен допълнителен обектив за фотографи с ограничен бюджет.

Изключително лек и компактен - 185 грама можете да го носите навсякъде, е идеален за портретна или обща фотография. Със силната си комбинация от класическо фокусно разстояние, бързина и качествена оптика той напълно заслужава да присъства в чантата на всеки фотограф.

1907008170

Източник : Никон България