Оценка на читателите: / 0
СлабоОтлично 

SAMSUNG MV 800С моделът Samsung MultiView MV800 компанията Samsung Electronics дава началото на нова „MultiView” категория, която позволява на потребителите да заснемат страхотни фотографски кадри и портрети от всеки ъгъл.

Тънкото и стилно устройство предлага подобрено качество на изображенията и революционна сензорна технология, както и множество иновативни и улесняващи потребителите функции, които осигуряват безпроблемно заснемане на дори най-предизвикателните фотографски кадри.

Samsung MultiView MV800 надгражда успешната технология Samsung 2View и е първият компактен модел, който предлага 3-инчов широкоекранен подвижен MultiView сензорен дисплей. Устройството е проектирано, за да отговори на нарастващите потребителски нужди в сегмента и да даде на снимащия максимална мобилност, забавление и креативност.

Благодарение на 3-инчовия подвижен дисплей пред потребителите се разкрива нов свят от артистични възможности, независимо дали става въпрос за заснемане на отличен автопортрет за допълване на онлайн профил или за демонстриране на артистичен талант чрез улавянето на фотографски кадри от високи и ниски ъгли,. Уникалният екран се движи по вертикалната ос, за да се даде възможност за настройка на кадъра и лесно преглеждане на снимката от всяка перспектива.

Моделът ще впечатли потребителите, които харесват семплия и изчистен дизайн, със своята стилна визия, завършена от модерното метално покритие. Специално за онези, които искат да ползват най-модерните технологии, MV800 предлага 16.1-мегапикселов сензор, леща за 5x оптичен zoom за близко заснемане и широкоъгълен 26-милиметров обектив за заснемане на големи обекти с високо качество. Тези технологии са интегрирани в тънък и стилен корпус, което прави Samsung MultiView MV800 идеалния фотоапарат за заснемане на качествени изображения, докато сте на път или на почивка.

Иновативната функция Live Panorama позволява лесно фотографиране на големи групи чрез задържането на заснемащия бутон и преглеждането на уловената снимка с помощта на LCD дисплея. Samsung MultiView MV800 може лесно да бъде свързан към 3D HD телевизор за зашеметяващо възпроизвеждане на изображенията в дълбочина.

Подвижният сензорен дисплей позволява на амбициозните потребители да създадат перфектната снимка от всеки ъгъл, без да се поставят в неудобни пози. А уникалният потребителски интерфейс Smart Touch 3.0 с възможност за персонализиране на фоновете осигурява безпроблемно навигиране през менюто, само с едно докосване.

SAMSUNG MV800

Господин Мьонг Суп Хан, старши вицепрезидент и завеждащ Digital Imaging Business към Samsung Electronics, коментира: „Нашата цел е да задържим лидерските позиции при иновативните дигитални компактни фотоапарати, а модерното MultiView предложение, което Samsung MV800 представя, е следващата стъпка в тази насока. Новият модел дава уникалната възможност за заснемане на изображения от всеки ъгъл, която, комбинирана със стилния и тънък дизайн, демонстрира иновативното мислене на Samsung”. Благодарение на тези технологии вярваме, че MultiView MV800 ще се превърне в нов крайъгълен камък в индустрията”, завършва г-н Хан.

SAMSUNG MV800

Покажете креативност, благодарение на Magic Frame и Picture-in-Picture

Моделът Samsung MultiView MV800 е проектиран да бъде повече от фотоапарат – той е креативен инструмент, благодарение на който потребителите могат да извлекат максимума при забавлението и фотографските възможности. Функцията Magic Frame предлага 12 забавни шаблона за фон, както и възможността за добавяне на още такива. Опцията Picture-in-Picture позволява да вкарвате една снимка в друга, както и да използвате подвижния дисплей, за да заснемете автопортрет и да го съчетаете с друго фотографско изображение.

Подобрете забавлението с функциите Smart Filter и Funny Face

Smart Filter позволява на потребителите да показват своята креативност чрез 14 артистични ефекта, сред които и наскоро добавеният Water Paint, който придава на изображението забавни анимационни черти. Но забавлението не спира дотам – функцията Funny Face позволява само с едно докосване портретите на близки и приятели да се разтягат и манипулират, а споделянето на забавните изображения е по-лесно от всякога.

SAMSUNG MV800 2011

Уловете безпроблемно перфектния портрет

Вградената функция Pose Guide съветва потребителите каква позиция е най-добре да заемат чрез линия върху LCD екрана, за да се постигне най-добрия възможен фотографски кадър. Устройството предлага и удобния за навигиране инструмент Photo Editor, който позволява да се редактират снимките, докато сте в движение. Близките и приятелите ви ще бъдат възхитени от функцията Beauty Shot, която дава възможност да се премахнат всички несъвършенства и да се постигне перфектна снимка, на която да се наслаждават и споделят.

Създайте своя собствена история

Samsung MultiView MV800 позволява да се превъплатите в своеобразен креативен режисьор на своя живот с помощта на иновативния софтуер Storyboard Maker. Потребителите могат да създадат сториборд от своите изображения, като ги подредят и оформят по подходящ начин. Независимо дали създавате видео, което представя поредна вечер с приятели, или семеен празник, можете да видите своето творение на дисплея и да го сравните с първоначалните ви идеи.

SAMSUNG MV 800

Креативност с едно докосване

За да осигурите улавяне на най-добрите възможни фотографски изображения, на които да се наслаждавате и да споделяте, просто заснемете широкоъгълна снимка на някой приятел, а Samsung MultiView MV800 ще подбере и заснеме други две изображения чрез различни опции за приближаване, като по този начин ще ви достави три страхотни фотографски кадъра с едно натискане на бутона. Разбира се, вие избирате дали да запазите всички снимки или само една от тях.

Възможност за заснемане на HD видео клипове

SAMSUNG MV800

Моделът MultiView MV800 интегрира възможността за заснемане на HD записи в компактното тяло на фотоапарата. Можете да се насладите на ясно и чисто видео с технология, която ви позволява да уловите специалните моменти при запис с дължина до 2 пъти повече от стандартен MPEG4 формат. Иновативната технология за премахване на шума от приближаването осигурява записването само на желаните звуци – като смях или разговори между близки и приятели.

Samsung MultiView MV800 предлага комбинация от технологична иновация, изтънчен дизайн и удобни функции, които осигуряват мобилност, висококачествени фотографски кадри и забавление. Моделът е идеалното устройство не само за заснемане на изображение, а и за споделяне на всяка забавна и креативна история, докато сте в движение.

За повече информация за Samsung MultiView MV800, посетете: www.samsung.com/multiview