Оценка на читателите: / 10
СлабоОтлично 
Снап рамките и светещите кутии грабват погледа на клиента 5.0 out of 5 based on 10 votes.

Снап рамки и светещи кутииСамо една разходка из големия нощен град може да ви даде представа за многообразието от светещи реклами, които целят  привличане на погледа на минувачите. Чрез тях само за секунди потребителите получават информация за всичко, което ги интересува и се запознават по възможно най-лесен начин с нови продукти и промоции.

Визуалната реклама е широко застъпена навсякъде около нас. Съвременният човек получава над 80 % от информацията за заобикалящия го свят чрез очите. Ето защо хората, които се занимават с реклама, акцентират именно на билбордове, светещи кутии и нестандартни рамки.

Поставени на оживени места и на предни позиции в затворени помещения като магазини, аптеки и заведения, тези рекламни материали успешно популяризират вашия бизнес или презентират нови продукти и услуги.

Всеки предприемач знае, че за да има успех неговият бизнес, особено ако той е свързан с търговия, е необходимо да представи своите продукти по подходящ начин. За тази цел е нужно да се акцентира на това кои са предимствата на предлаганите от вас стоки или услуги пред тези на конкуренцията. Не по-малко важно е и да се отговори на въпроса с какво те са по-добри и защо е добре клиентите да изберат точно тях.
Ясно е, че това не може да стане, ако не се използват ефективни методи на реклама.

светещи снап рамки

Голямото предимство на светещите табели и снап рамките е, че са изработени от леки и атрактивни материали и обслужването им е изключително лесно.
Изображението е видимо само от едната страна на кутията, което трябва да бъде съобразено с нейното разположение в помещението. Тя може да бъде монтирана на стена и на нея да бъдат поставяни постери, брошури и рекламни материали с информационен характер. А защо не и да наредите в офиса свои любими снимки. Вие можете лесно да сменяте рекламните плакати и да ги подменяте с нови и актуални.

Това е чудесен начин да обърнете вниманието на клиентите и посетителите си към определен продукт или да стимулирате тяхното любопитство и интерес към услуга, която предлагате.