Оценка на читателите: / 1
СлабоОтлично 
Новият Nikon D4s ще дебютира следващата седмица? 5.0 out of 5 based on 1 votes.

Фото новини за Nikon D4s 2014
Един от най-чаканите апарати в началото на тази година е Nikon D4s. Появиха се слухове от доста източници, че официалния дебют на модела ще бъде през следващата седмица и по-точно на 25 февруари.

Според наличната информация ще видим фотоапарата и на The Photography Show и WPPI, които ще се проведат в Обединеното кралство.

Какво е интересното при Nikon D4s, че се очаква с такова нетърпение? Говори се, че това ще бъде първият цифров огледално-рефлексен фотоапарат от японската фирма, с който ще може да се заснеме видео с 4К резолюция. Матрицата вероятно ще е същата като на D4 (16 мегапиксела), но е възможно и да е 24-мегапикселова пълнокадрова FX матрица. ISO-то от което ще може да се избира ще е от 100 до 25600. HD видеото ще се заснима при скорост от 60 кадъра в секунда. Функцията за снимане на time-lapse ще бъде подобрена, както и настройката на баланса на бялото, а LCD екрана ще бъде с променяща се тоналност.

Освен страхотните характеристики, можем да очакваме и цената на Nikon D4s да бъде доста впечатляваща. Според наличната информация тя ще е около $6000.
Започнахте ли да събирате?