Фото ревю

Оценка на читателите: / 3
СлабоОтлично 
YoCam мини видеокамера за видео и снимки

Доста интересен проект спечели сърцата на инвеститорите и събра над 840 000 долара в популярния сайт за финансиране kickstarter.com.
Според създателите на YoCam - това е най-малката в света херметична видеокамера с габарити 85 х 30 х 21 мм, тежаща само 55 грама.
Оценка на читателите: / 8
СлабоОтлично 
Lily Camera drone 2016

В последно време станаха много модерни спортните екшън камери (като GoPro примерно), с които можеш да заснемеш невероятни сцени докато спортуваш или се занимаваш с нещо екстремно. Закачаш камерата и снимаш това, което виждаш.

Страхотно е, но има случаи, когато искаш да снимаш отстрани, а не от първо лице спускане със ски или сноуборд, плуване с лодка в буйна река или нещо друго. Тогава на помощ идва едно ново изобретение наречено Lily - квадрокоптер (quadrocopter) и смарт камера в едно.
Оценка на читателите: / 11
СлабоОтлично 

Brikk Lux Nikon Df camera gold 05

Луксозната марка Brikk, известна с предлагането на iPhone и други смартфони, покрити в злато и платина, обяви пускането на специална серия Nikon Df.

Професионалната техника за снимане ще е с покритие от 24-каратово чисто злато. За сумата от 41 395 долара, купувачите ще получат един от 77-те лимитирани модела, който включва тяло на фотоапарата, Nikkor 14-24mm f/2.8 обектив и аксесоари, всички позлатени.

Оценка на читателите: / 9
СлабоОтлично 
Снимки със смартфонАко сте забелязали все повече хората използват своите смартфони, когато се снимат на публични места, на партита или сред природата.

Някога е доста по-бързо и по-удобно да извадиш телефона от джоба и да снимаш, отколкото да помъкнеш отделно някоя обемиста фото камера.