Оценка на читателите: / 3
СлабоОтлично 
Новата камера Sport HD Bloggie от Sony 4.3 out of 5 based on 3 votes.

Bloggie Sport HD 2012Sony представиха нова серия камери от популярната им линия Bloggie, предназначена главно за потребителите, които обичат да прекарват свободното си време сред природата. Линията се нарича Bloggie Sport HD и от нея ще бъдат заинтересовани хора, които се занимават с маунтин байк, разходки в планината или различни видове спортове на открито.

Камерата не е съществено различна от досегашните модели Bloggie с тази разлика, че е по-здрава. Панелът на устройството използва технология за отблъскване на праха и е водоустойчив на дълбочина до 4,9 метра. Джаджата има подсилена конструкция, която я прави устойчива на падане от височина 1,5 метра.

Иначе, Sport HD Bloggie има познатите спецификации като 2,7-инчов тъчскрийн дисплей, видео резолюция от 1080р, снимки с резолюция от 5,1 мегапиксела (в това число и "замразени" кадри от видеоклипове) и 4GB вградена памет, която ни позволява да запишем до два часа HD видео.

Една от най-интересните спецификации на камерата е подводният режим, който автоматично настройва баланса на бялото в снимките и клиповете, направени под вода. Сред другите екстри са също стабилизацията на изображението, вградената LED лампа за снимане в тъмна среда и технологията за разпознаване на лица. Цената на устройството е $179,99.

Sony waterproof hd camera 2012Информация: kaldata.com