Фото софтуер

Оценка на читателите: / 38
СлабоОтлично 

Оразмеряване на снимки Light Image Resizer 4Всекидневно разглеждаме, прехвърляме, получаваме и изпращаме дигитални снимки.
Невинаги обаче качеството, цветовете и размерите на снимката ни удовлетворяват.

VSO Image Resizer е безплатна, малка и лека програма, която ще Ви помогне точно в това.

Оценка на читателите: / 12
СлабоОтлично 

cs6От Adobe разкриха, макар и частична, информация относно последната версия на Adobe Photoshop, Camera raw. Освен леко променения и тъмен интерфейс, който ще улесни работата и ще внесе повече логика, в обновените версии се очакват още много екстри, като по-голяма прецизност при настройките Shadows and Highlights, 3D - за което ни предстои да разберем повече. Все още не е известна датата на която ще излезе, но се предполага че е възможно да бъде през пролетта на 2012.

Оценка на читателите: / 12
СлабоОтлично 

Olympus Viewer 2Наследникът на Olympus Master 2 и Olympus Studio 2

Olympus Viewer 2 е новият софтуер за корекция и сортиране на изображения и видеоклипове и обработка на RAW файлове.

Наследникът на Olympus Master 2 и Olympus Studio 2 дава възможност за добавяне на Арт филтър ефекти върху изображения в RAW формат (софтуерът може да възпроизведе само тези Арт филтри, с които разполага съответният модел фотоапарат).

Оценка на читателите: / 1
СлабоОтлично 

cs5Днес Adobe анонсираха последната версия на Photoshop - CS5, като част от последния Creative suite 5. В 18.00ч  българско време е официалното представяне когато ще се разбере какво се крие зад петата версия. По мнение на самата компания обаче това е най-доброто поколение на програмата и разбира се обещават много функционални подобрения.

http://www.adobe.com/bg/products/photoshop/photoshop/