Оценка на читателите: / 0
СлабоОтлично 

capturenxNikon пуснаха версия 2.2.3 на софтуера Capture NX - мощен софтуер за редактиране и обработка на снимки, предназначени за цифровите фотоапарати, независимо формата им. Създаден от фотографи за фотографи, Nikon Capture NX оказва най-прецизен контрол върху изображенията и обработката им интуитивно и лесно за всеки фотограф, и създава нови стандарти в твирческата обработка на цифрови изображения. Мощен, но лесен за използване, този софтуер ви позволява да избирате отделни части от изображението, като просто изберете точка и продължите да работите.

 

 Някои основни функции

- U point технология: позволява удобно, бързо и интуитивно да изберете определни райони на цвят и тоналност.
- Auto Retouch Brush : ефективен инструмент, с който премахвате  нежелани петна, прах или информация.
- Quick Fix: комбинирания панел на често използваните инструменти значително опростява процеса на редактиране на серия от изображения
- Checkpoint Selection: подобрява остротата на изображението или размива отделните участъци от изображението и може да се използва с почти всеки инструмент Customizable Workspaces: 4 напълно приспособима работни панела ви позволяват да персонализирате своя избор на инструменти, за да създадете свои собствени команди и бързо да превключвате между панелите, без загуба на данни.
-Distortion control – редуцира ефектите от дисторзията.

За повече информация и сваляне на новата версия 2.2.3 на Nikon Capture NX използвайте линка по-долу:

Nikon Capture NX 2.2.3