Фото трик

Оценка на читателите: / 28
СлабоОтлично 
Фотография за начинаещи

Може би искате да се занимавате с фотография и се опитвате да се научите да боравите с фотоапарата. Виждате обаче, че снимките ви изглеждат много различно от тези на професионалните фотографи и не знаете защо.

Това е напълно нормално, но за жалост кара много хора да се отказват твърде бързо от фотографията. Не се обезсърчавайте, ако не получавате бързо качествени резултати. Има много какво да научите и ще ви помогнем като отговорим на 10-те най-често задавани въпроси от аматьорите фотографи.
Оценка на читателите: / 22
СлабоОтлично 
Правило на третините във фотографията

Като фотографи, една от нашите цели е да правим визуално впечатляващи снимки.
Композицията – разположението на обектите в кадъра – е едно от най-важните неща, за да ви се получават снимките. Правилото на третините е едно от най-известните във фотографията и всеки фотограф трябва да е запознат с него.
Оценка на читателите: / 9
СлабоОтлично 
Как се прави кутия за продуктова фотография

Продуктовата фотография изисква добро осветление. Да осветиш даден предмет така, че да покажеш истинските му цветове, детайли и красота обаче може да е трудно. Тук на помощ идва кутията за продуктова фотография. Подобна е на палатката, но се изработва по различен начин. Тя ще ви предостави добро разпръскване на светлината и чист, равномерен фон, пред който да поставите обекта.
Оценка на читателите: / 22
СлабоОтлично 
Полезни съвети за начинаещи фотографи

Нови сте във фотографията? Трябват ви съвети, които да ви помогнат да започнете? Попаднали сте на правилното място!
Дигиталната фотография може да е доста объркваща, ако за първи път се сблъсквате с нея. Всичките сложни настройки на фотоапарата, термини и жаргон – разбираме ви напълно.

Ще се опитаме да ви разясним някои неща и ще ви покажем как да настройвате фотоапарата си така, че бързо да започнете да правите по-добри снимки.