Забавни фото уроци

Оценка на читателите: / 23
СлабоОтлично 
Наясно сме, че фотографите са винаги малко чалнати. То иначе как биха могли да творят и да създават изкуство. Творецът е винаги малко луд. Добре това е разбираемо, но какво ви е виновно детето, че от малко и него заразявате с тази лудост наречена фотография :)

бебе във фотографска раница
Оценка на читателите: / 7
СлабоОтлично 
Когато ни казахте, че вчера сте били с много яки пиленца, дори не си представяхме това. Добре че видяхме тази снимка и всичко ни се изясни. Хубаво е да си намерите вече подходящи модели, а не да се излагате така. Най-малкото хич не е професионално докато позирате, да подвиквате кът-кът-кът. А и като се търкаляте из двора на баба си, заобграден от кокошки, внимавайте защото най-вероятно на петела няма да му хареса това.

момче позира с кокошки
Оценка на читателите: / 10
СлабоОтлично 
Просто понякога се чудя защо хвърляме от foto-man.com всичкия този труд, пот и нечовешки усилия да създаваме фото уроци. Ми четете бе хора! Иначе ще се излагате като това фотографско недоразумение по-долу. Гледахме дълго време снимката и в нас взе да бълбука нещо, да се навдига и клокочи. И ни се прииска да строшим този обектив, в тази глава дето се е навряла в него. Но не го направихме, защото сме прекалено разумни и човечни и ни домъчня за... обектива.

Фотограф гледа наобратно фотоапарата
Оценка на читателите: / 4
СлабоОтлично 
Народът е казал: Един гледа сватба, друг брадва. В нашият случай пишман папаракът гледа да издебне нищо неподозиращия модел и да нащрака снимки под различен ъгъл. Вероятно ако го набарат ще му се изпари желанието за творчество и ъгли, но засега се справя добре. Все пак шедьоври не се създават лесно. Работата на фотографа понякога е доста рискована. Разгневени жени, дамски чанти в главата, дране с нокти и други такива лоши прояви срещу добрият човек с апаратчето.

Пишман папарак снима